Randers Kropsterapi

For din krop og sjæl

Hej! Jeg er Anja

B:A:M Kropsterapeut og fysiurgisk massør

Jeg er oprindeligt uddannet SOSU assistent, og var på henholdsvis en medicinsk akutafdeling, organkirurgisk akutafdeling og sluttede af på en fødeafdeling. Så jeg kender til mennesker i krise og smerte. Jeg blev uddannet fysiurgisk massør i 2007 og har siden da taget mange forskellige kurser for at være opdateret på teknikker men også for at lære nyt - på den måde kan jeg tilbyde mine klienter en mere skræddersyet behandling, og via det er jeg blevet en RAB Fysiurgisk behandler

I 2021 begyndte jeg på en ny uddannelse som B:A:M kropsterapeut, som har givet mig et nyt syn på hvordan jeg endnu bedre kan hjælpe mine klienter. Denne uddanelse er også RAB godkendt.

Jeg bor i Vorup i Randers, hvor jeg også har min klinik. Her bliver du sikkert mødt af min hund, som elsker at møde mine klienter. Har du en eftermiddagstid, så kan du måske også møde min mand eller datter. I min klinik er der en hyggelig og personlig atmosfære, og du kan altid regne med en top professionel behandling.

Fandt du ikke hvad du søgte?

 - Så må du meget gerne sende mig en besked. Du er også velkommen til at ringe til mig - telefonnummeret kan du finde nederst på siden. 


Du kan også vælge at udfylde formularen nedenunder, og så vil der automatisk blive sendt en besked til mig.

Husk at angive telefonnummer hvis jeg skal ringe dig op. Der kan være lidt ventetid på svar, da jeg sikkert behandler - men jeg vil vende tilbage til dig så hurtigt jeg kan. 


Mvh Anja